MetEdith

Wat speelt er…

Inspiratiesessie

Harold van Puijenbroek

MetEdith Harold van Puijenbroek

Verder kijken dan de traditionele inzet op milieu

Laat je inspireren tijdens een lezing van Harold en zet een stap naar een meer betrokken en duurzame toekomst. Zijn adviezen zijn onmisbaar voor leiders die op zoek zijn naar manieren om echt een verschil te maken in hun gemeenschap en die de waarde erkennen van het opbouwen van een organisatie waar medewerkers zich gewaardeerd voelen en burgers actief betrokken zijn.

Innoverende ideeën

Harold van Puijenbroek is een gerenommeerd spreker en inspirator die bekend staat om zijn innoverende ideeën over het integreren van sociale verantwoordelijkheid binnen de kern van bedrijfsvoering en gemeenschapsontwikkeling.

Zijn unieke benadering, bekend als Empathic Finance van MetEdith, legt de nadruk op een economie die niet alleen financieel duurzaam is, maar ook maatschappelijk en ecologisch verantwoord. Door het Employee Centric Businessmodel te adopteren, pleit Harold voor zowel private als publieke organisaties om medewerkers te zien als een belangrijke klant, wiens welzijn direct bijdraagt aan het succes van de organisatie als de maatschappij.

Met de Impact Matrix van MetEdith biedt Harold een krachtig instrument voor duurzaam en circulair ondernemen, waarbij de nadruk ligt op de synergie tussen milieu, maatschappij en goed bestuur. Deze holistische benadering gaat verder dan de traditionele inzet op milieu. 

Vooral de sociale en bestuurlijke (ESG) strategieën creëren een evenwicht dat op de lange termijn duurzaamheid en maatschappelijke impact van een organisatie waarborgt.

De klant is koning en de medewerker koningin.

Inspiratie klant is koning medewerker konigin800

Aan het denken zetten

Zijn lezingen brengen deze theorieën tot leven en bieden luisteraars een nieuw perspectief op hoe bedrijven en gemeenten kunnen floreren door een meer mensgerichte en maatschappelijk verantwoorde benadering.

Door o.a. burger- en medewerkersparticipatie te bevorderen, moedigt hij gemeenten en ondernemingen aan om samen te werken met hun medewerkers en burgers, waardoor het gemeenschappelijke welzijn verbetert en een sterker en meer verbonden gemeenschap ontstaat.

Als je Harold uitnodigt voor een evenement, heisessie of overleg, krijgt je niet alleen een inspirerende presentatie, maar ook een concrete gids voor het implementeren van deze principes in jouw eigen organisatie. Zijn strategieën zijn praktisch en ontworpen om echte verandering te stimuleren. Of het nu gaat om het verbeteren van de betrokkenheid van medewerkers, retentie of het dieper betrekken van burgers bij gemeentelijke projecten.

Het wordt in ieder geval een inspirerend betoog voor een sociaal circulaire economie dat je aan het denken zet.

Boek jouw inspiratiesessie

Hallo!

Login op MetEdith