MetEdith

MetEdith Naar Een Circulaire Economie

Samen MetEdith

Ons verhaal

Over MetEdith

MetEdith richten we ons op het verhaal van Harold en het creëren van impact en bewustzijn rond duurzame bedrijfsvoering. Door middel van het implementeren van een efficiënt circulair bedrijfsmodel en het slaan van een brug tussen HR en Finance.

We geloven dat het betrekken en het trainen van medewerkers en management in duurzame besluitvorming, essentieel is voor het realiseren van deze missie.

Door te luisteren naar medewerkers en andere belanghebbenden en door middel van het gebruik van het Employee Centric Model en Intangible Value Management, willen we organisaties helpen groeien naar een meer purpose gedreven focus waarbij medewerkers een belangrijke rol spelen in het creëren van impact op de maatschappij.

Harold van Puijenbroek

Onze focus ligt op het veranderen van Resource Management naar Relation Management, het circulair waarderen de onderneming en van besturen op basis van Empathic Finance. We streven ernaar om ondernemingen een duurzame besturing mogelijk te maken en invulling te geven aan de impact op Milieu, Maatschappij en Governance.

Over Harold
Met een fris, nieuw en innovatief perspectief

In de hedendaagse zakelijke wereld, waar de principes van ESG (Environmental, Social en Governance), CSRD (Corporate Sustainability Reporting Directive) en ESRS (European Sustainability Reporting Standards) steeds belangrijker worden, onderscheidt Harold van Puijenbroek zich als een pionier en deskundige; een visionair.

Harold, afgestudeerd aan de Universiteit van Wageningen, heeft een diepgaand begrip van de natuur. Maar in plaats van zich te beperken tot traditionele milieukwesties, heeft Harold ingezien dat duurzaamheid verder gaat dan enkel ‘Environmental’. 

Sterker nog, hij gelooft dat de ware kracht van duurzaamheid in de ‘Social’ en ‘Governance’ componenten van ESG ligt. Terwijl velen duurzaamheid nog steeds associëren met afvalbeheer en recycling, ziet Harold het grotere plaatje:

“Duurzaamheid gaat over hoe bedrijven worden bestuurd en hoe ze zich verhouden tot hun medewerkers, klanten en de bredere gemeenschap.”

Zijn carrièretraject weerspiegelt zijn brede visie. Van zijn rol in de inrichting van joint ventures, opzetten van incubators en oprichten van verschillende start-ups, zoals Eluced, een netwerk van deskundigen, heeft Harold altijd voorop gelopen in innovatie. Maar wat hem echt onderscheidt, is zijn vermogen om de principes van HR en Finance te integreren met het ESG-gedachtengoed. Waarbij hij deze weet te vertalen naar verbeteringen op gebied van reputatie, retentie en recruitment.

Harold’s unieke benadering van HR houdt rekening met de gehele ‘employee journey’, van werving via vertrek en weer terug. Dit gaat verder dan traditionele recruitmentstrategieën voor het vinden van bevlogen talenten en teambuilding. Het omvat aspecten van CSRD en ESRS, waarmee bedrijven hun duurzaamheidsprestaties en sociale verantwoordelijkheid en impact kennen en vertellen.

Maar het stopt niet bij HR. Harold’s expertise in Finance, processen, AI gecombineerd met zijn begrip van ‘Governance’, maakt hem tot een interessante spreker en adviseur voor bedrijven die impact willen integreren in hun bedrijfsstrategieën en innovatie. In een tijd waarin duurzaamheid steeds meer gaat over ‘Social’ en ‘Governance‘ en minder over traditionele milieukwesties, biedt Harold een fris, nieuw en innovatief perspectief voor bedrijven die actief zijn op de consumenten-, B2B-, financiële- en arbeidsmarkt.

Op de hoogte blijven?
Volg Ons
meer dan 25 jaar ervaring

27 juni van 13:30 -18:00

Klant is koning en de medewerker koningin

Na veel gesprekken te hebben gevoerd is het tijd om de kennis en ervaringen te delen. In een interactieve sessie gaan we gezamenlijk aan de slag om meer handen en voeten te geven aan de theorie van Het Employee Centric Businessmodel (EmpC-model) en Intangible Value Managment (IVM).

Een doe-sessie en netwerken in één middag. Elkaar leren kennen en samen ontwerpen hoe een Circulaire en Duurzame economie verder gaat dan alleen het verbeteren van afvalstromen.

Schrijf je in voor onze eerste MetEdith bijeenkomst

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”true” ajax=”true”]

Harold van Puijenbroek

Hallo!

Login op MetEdith