With
employee drive
impact thrives

In Gesprek
MetEdith
Harold van Puijenbroek

Connect

Harold van Puijenbroek

Afspraak
maken

Laden...

Het luisterverhaal

Podcast

Waarom zijn er eigenlijk organisaties? Waarom zijn er ondernemingen ontstaan? Heel lang geleden bestonden die niet en nu zijn ze niet meer weg te denken.

We kijken niet meer naar wat de mensen willen doen. Het doel van de onderneming is: winst maken, groeien en werkgelegenheid creëren. Dat is eigenlijk precies het tegenovergestelde waarmee ze ooit zijn begonnen.

Met een half miljoen vacatures is er dus een overschot van 2,5 miljoen mogelijk inzetbare mensen. Als je de criteria voor je klanten maar scherp genoeg stelt, dan verkoop je niets meer.

Er zijn nog wel meer mensen die kunnen en willen werken… alleen misschien – en daar komt ie — niet bij jou tegen dezelfde voorwaarden van gisteren.

HumanRelations
een strategisch onderdeel
van de onderneming​

Ik geloof in een duurzame en circulaire economie en dus de noodzakelijke fluide arbeidsmarkt. Die duurzaamheid bereik je als de onderneming in staat is om de medewerker te leveren wat deze nodig heeft, op een prettige manier het werk kan doen, mag vertrekken, als ambassadeur jouw onderneming in zijn netwerk mag vertegenwoordigen en deze altijd weer bij je terug mag komen. De medewerker is geen resource, maar een klant van de onderneming in het Employee Centric Businessmodel, EmpC-model.

Vertel het verhaal van de werknemer. Met de redenen die jouw medewerkers hebben om ‘s ochtends op te staan en vol energie aan het werk te gaan. Wat beweegt hem of haar om voor jou te werken? Wat bied jij? Wie zijn deze mensen en waar bevinden zij zich ? Wat is hun omgeving, wat vinden ze, wat horen, zien, voelen en denken ze? Vertel je verhaal via kanalen die zij horen en zien. Hoe past dit allemaal in de huidige organisatie?

Dit geeft je niet alleen inzicht in wat je levert en wat je ervoor terugkrijgt, maar ook hoe je de relatie met je medewerkers onderhoudt en via welke kanalen je in contact blijft met de medewerkers. Het maakt dus niet uit of deze bij je werken, zijn vertrokken of gaan beginnen.

Zo verandert #HumanResource naar #HumanRelations

meer dan 25 jaar ervaring

27 juni van 13:30 -18:00

Klant is koning en de medewerker koningin

Na veel gesprekken te hebben gevoerd is het tijd om de kennis en ervaringen te delen. In een interactieve sessie gaan we gezamenlijk aan de slag om meer handen en voeten te geven aan de theorie van Het Employee Centric Businessmodel (EmpC-model) en Intangible Value Managment (IVM).

Een doe-sessie en netwerken in één middag. Elkaar leren kennen en samen ontwerpen hoe een Circulaire en Duurzame economie verder gaat dan alleen het verbeteren van afvalstromen.

Schrijf je in voor onze eerste MetEdith bijeenkomst

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Voer een nummer in van 1 tot 4.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Harold van Puijenbroek