Introductie in AI

Neem regie en laat AI voor jou werken

Met jouw eigen praktijkvoorbeelden

Bij jou op kantoor met het team

Regie met AI

De wereld van AI en ChatGPT bieden waardevolle inzichten om jouw werk te vereenvoudigen en naar een hoger niveau te tillen.

Tijdens deze training maak je in slechts een halve dag kennis met de fascinerende wereld van Kunstmatige Intelligentie (AI) en ga je direct aan de slag.

Deze training is met name relevant als je nog weinig of geen ervaring hebt met deze innovatieve technologie.

Programma voor jouw team in 3 uur

 • Een duik in de AI-wereld
  We beginnen met een inleiding tot AI, met de basisbeginselen uitleggen en het belang voor jouw vakgebied.

 

 • ChatGPT in actie
  Een live demonstratie hoe ChatGPT werkt en hoe het jou kan ondersteunen bij het verbeteren van dialogen en scripts.

 

 • Hands-on-ervaring
  We gaan direct aan de slag. Je hebt een laptop en een ChatGPT-account nodig, want we gaan samen dialogen schrijven en verbeteren. Als je geen account hebt, dan maken we dit samen.

 

 • Andere AI-oplossingen
  Ontdek andere krachtige AI-tools en hoe je ze kunt integreren in jouw werk.

 

 • Lees PDFs
  Bevraag hele dossiers binnen 2 minuten, om een snelle eerste indruk te krijgen.

Maak een afspraak

Resultaat

 • Je begrijpt de AI-essentie en waarom het voor jou relevant is.

 

 • Je ziet de mogelijkheden van ChatGPT en kunt deze gebruiken om onder andere de dialogen te verbeteren.

 

 • Je kunt AI-oplossingen in de praktijk brengen.
MetEdith AI kantoor futur2

Ga Direct aan de slag

AI in modern HR Recruitment proces

Metedith storytelling

Story Telling

Workshop, verrijkt met kunstmatige intelligentie (AI) inzichten, maakt helder welke aanwinst wordt gezocht en benadrukt wat de unieke aantrekkingskracht is van het team door geavanceerde analyse en personalisatie.

AI helpt bij het identificeren van specifieke vaardigheden en eigenschappen die nodig zijn en versterkt de presentatie van het team door datagedreven aanbevelingen.

Dit continue proces kan met weinig menselijk handelen worden verwerkt tot actuele verhalen over de onderneming en de drijfveren van de medewerkers.

Metedith job marketing

Job Marketing

Door kunstmatige intelligentie (AI) te integreren, wordt de zichtbaarheid op cruciale momenten bij de ideale doelgroep niet alleen gegarandeerd, maar ook geoptimaliseerd, wat leidt tot ongeëvenaarde conversiecijfers.

AI maakt gebruik van geavanceerde analyses om content dynamisch te positioneren. Waar en wanneer dit het meest effectief is. Hierdoor wordt de engagement en interactie met uw doelgroep maximaal versterkt. Dit alles door middel van slimme, gepersonaliseerde benaderingen.

MetEdith Interaction

Continue Interactie

Een op maat gemaakte oplossing met de bijdrage van AI, transformeert snel en continu interviews naar een dynamisch gamification proces.

Het doel hiervan is teamleden op een innovatieve manier met elkaar te verbinden.

AI faciliteert diepe inzichten in individuele vaardigheden en voorkeuren, waardoor de samenwerking op gedeelde uitdagingen in het werk niet alleen efficiënter wordt, maar ook meer betekenisvol.

Dit bevordert een omgeving waarin men elkaar leert kennen en waarderen door een gedeelde inzet, wat leidt tot een sterkere teamcohesie en een verhoogde productiviteit.

De Docenten

Harold van Puijenbroek
Harold van Puijenbroek

Harold is een visionair die inspiratie haalt uit toonaangevende denkers zoals Vineet Nayar en Frederic Laloux, evenals uit zijn eigen rijke ervaring in marketing, waardepropositie-ontwerp, innovatie, bedrijfsinformatie en IT.

Hij pleit voor een fundamentele verschuiving in perspectief, waarbij medewerkers niet als middelen worden gezien, maar als klanten met AI als middel.

Deze benadering is niet alleen revolutionair, maar ook essentieel voor het overleven in een circulaire en duurzame economie waar AI een gemeen goed is.

Direct Contact

Bram Alkema
Bram Alkema

Bram is een expert op het gebied van Generatieve Pre-trained Transformers en heeft een academische achtergrond in economie, sociologie, en psychologie.

Hij werkt met Raden van Toezicht en is gespecialiseerd in forensische AI.

Internationaal erkend voor zijn onderzoek naar desinformatie, zet Bram zich in om het internet te verbeteren via AI.

Zijn werk combineert technologie, ethiek en maatschappelijke impact.

27 juni van 13:30 -18:00

Klant is koning en de medewerker koningin

Na veel gesprekken te hebben gevoerd is het tijd om de kennis en ervaringen te delen. In een interactieve sessie gaan we gezamenlijk aan de slag om meer handen en voeten te geven aan de theorie van Het Employee Centric Businessmodel (EmpC-model) en Intangible Value Managment (IVM).

Een doe-sessie en netwerken in één middag. Elkaar leren kennen en samen ontwerpen hoe een Circulaire en Duurzame economie verder gaat dan alleen het verbeteren van afvalstromen.

Schrijf je in voor onze eerste MetEdith bijeenkomst

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”true” ajax=”true”]

Harold van Puijenbroek

Hallo!

Login op MetEdith