MetEdith

Podcast MetEdith

Jij bent typisch blauw of geel. Blijf je dat dan altijd? Duwen we mensen teveel in hokjes? Onze gast Jacobine Bakker stelt ons gerust. De inzichten hebben zich doorontwikkeld.

Ze is Real Drives expert waarin omgeving wordt meegewogen, want dat bepaalt gedrag

Waarom zijn er eigenlijk organisaties? Waarom zijn er ondernemingen ontstaan? Heel lang geleden bestonden die niet en nu zijn ze niet meer weg te denken.

We kijken niet meer naar wat de mensen willen doen. Het doel van de onderneming is: winst maken, groeien en werkgelegenheid creëren. Dat is eigenlijk precies het tegenovergestelde waarmee ze ooit zijn begonnen.

In deze podcast geeft Harold van Puijenbroek zijn kijk op recruitment. Hoe hij hiermee te maken heeft gekregen en welke verandering hij nodig acht om de arbeidskrapte te verminderen.

Door een inkijk te geven in zijn gedachte over relatie en contact geeft hij een handvatten om snel en effectief nieuwe mensen te vinden en medewerkers te behouden. Dus even serieus over recruitment, waar gaat het over.

Arbeidsmarketing prijst uw banen aan. In deze aflevering gaan Harold van Puijenbroek, Lisa van der Pol en Bram Alkema in gesprek over de burger, leerling en medewerker als klant. Hoe zorgen we dat de mensen met jou meedoen?

De arbeidsmarkt, het tekort aan personeel en tekort aan leerlingen wat zijn de verschillen en overeenkomsten. Welke kloof moeten we beslechten?

Door zelf te ploeteren ervaarde onze gast en HR mindshift spreekster Judith Webber dat mensen niet in hokjes passen. Een organogram en afgesloten kamertjes bevorderen de prestaties van medewerkers doorgaans niet, laat staan de gezelligheid en plezier die velen ook willen vinden op hun werkplek.

Wij gingen in gesprek over wat HR daarin kan betekenen.

27 juni van 13:30 -18:00

Klant is koning en de medewerker koningin

Na veel gesprekken te hebben gevoerd is het tijd om de kennis en ervaringen te delen. In een interactieve sessie gaan we gezamenlijk aan de slag om meer handen en voeten te geven aan de theorie van Het Employee Centric Businessmodel (EmpC-model) en Intangible Value Managment (IVM).

Een doe-sessie en netwerken in één middag. Elkaar leren kennen en samen ontwerpen hoe een Circulaire en Duurzame economie verder gaat dan alleen het verbeteren van afvalstromen.

Schrijf je in voor onze eerste MetEdith bijeenkomst

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”true” ajax=”true”]

Harold van Puijenbroek

Hallo!

Login op MetEdith